Acasă
Contactați-ne
Au fost luate măsuri de precauţie din cauza Coronavirus

Din cauza pandemiei de Coronavirus (COVID-19), luăm măsuri preventive pentru a proteja sănătatea angajaţilor noştri din cadrul reţelelor de asistenţă, service şi distribuţie. Prin urmare:

  • Agenţii noştri de la centrul de apeluri vă ajută momentan de la casele lor. S-ar putea să experimentaţi timpi de conectare mai lungi, să auziţi din când în când unele zgomote de fundal sau calitatea apelului ar putea fi mai slabă
  • Dacă aţi solicitat sau aveţi nevoie de o reparaţie a unui produs, ţineţi cont de faptul că funcţionarea centrelor de service autorizate şi logistica asociată pot fi, de asemenea, afectate

Între timp, încă ne puteţi contacta prin e-mail sau puteţi naviga prin site-ul de asistenţă pentru soluţii de depanare pentru produsul dvs.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă încurajăm să staţi în siguranţă în această perioadă dificilă.

+40 372723019
Ore de funcţionare:
De luni până vineri: 09:00 - 17:00

 

Vorbeste cu noi

All our agents are helping customers or chat is currently closed. Check our hours of operation below and try again later.

Trimiteţi-ne întrebarea dumneavoastră:

Ajutaţi-ne să vă oferim servicii mai bune - spuneţi-ne mai multe despre motivul pentru care ne contactaţi, astfel încât să fim mai eficienţi şi să vă oferim asistenţa de care aveţi nevoie.

Articolele notate cu * sunt obligatorii

 - 

Detaliile dvs. de contact

Completaţi datele dvs. personale pentru a vă putea contacta.


Doriţi să primiţi anunţuri publicitare viitoare?